Termeni si conditii

  1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului Lucente.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor,  design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

 

  1.  Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.lucente.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.
  1. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Lucente.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL  Lucente.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.lucente.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
  1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.
  1. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.lucente.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC BEST DESIGN SOLUTION SRL sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

 

SC BEST DESIGN SOLUTION SRL